Vedd fel velem a kapcsolatot

Ha kérdésed van, vagy csak bizonytalan vagy az egyes tréningekkel, konzultációkkal kapcsolatban, írj bátran.

Magántanár

A tréningek anyaga azoknak az ismereteknek az írásbeli változata, amiket egy magánórán vagy felkészítő tanfolyamokon szoktunk megbeszélni a diákokkal. Ebben a formában tehát ugyanazokat az ismereteket kapod meg, mintha ott ülnél az óráimon.

Online konzultáció

A szóbeli konzultációk, gyakorlás alkalmával 100 %-ban Rád összpontosítok. Nem kell másokhoz igazodnod és az én figyelmemet sem kell több diákra irányítanom, a Te kérdéseidet válaszolom meg.

 

Személyes támogatás

A tréningekkel és a feladatokkal nem maradsz magadra. Ha elakadsz, és kérdésed van, rendelkezésre állok, pont úgy, mint egy magántanár.  Akkor is tudok segÍteni, ha csak gyakorolni szeretnél.

Email

Küldj nekem üzenetet !

Infó

Elérhetőségek

Email cím

Közösségi média

Gorm szaknyelvi tréningek

Helyileg

Pécs

Szaknyelvi próbanyelvvizsga

30 perces online próbavizsga

A próbanyelvvizsgán pontosan felmérem felkészültségi szintedet és elmondom, hol kell még fejlődnöd, ha szükséges. Egy jó lehetőség, mielőtt  befizeted a vizsgdíjat.

 

Szaknyelvi állapotfelmérés

30 perces online szintfelmérő

A konzultáció segítségével megtudhatod, hogy állsz a szaknyelvvel, és azt is, hogy elég-e a nyelvtudásod a szaknyelvi tréningek elvégzéséhez.

Szaknyelvi konzultáció

60 perces online gyakorlás

A tréning lehetőséget biztosít a megtanultak gyakorlására, átismétlésére, a felmerülő kérdések megválaszolására. A szóbeli vizsga bármely feladattípusát is begyakorolhatod a segítségemmel.

 

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok időpontot foglalni az online konzultációkra?

Egy automatikus időpont-egyeztető alkalmazás segítségével, melynek a linkjét a konzultáció megvásárlása után fogod megkapni. Azon a felületen választhatsz magadnak egy időpontot a felajánlott lehetőségek közül.

Az online konzultációkhoz kötelező a tréningeket is elvégezni?

Nem feltétlenül. Ha úgy gondolod, hogy saját anyagokból is fel tudsz készülni, és velem már csak gyakorolni szeretnél, akkor a tréningektől függetlenül is vásárolhatsz gyakorlásra konzultációkat. Ugyanez vonatkozik a próba nyelvvizsgára is.

Mire érdemes használni az online konzultációkat?

Elsősorban gyakorlásra, hiszen ez lehet a legnehezebb, ha az ember egyedül készül egy nyelvvizsgára. Azt javaslom, hogy először mindenképpen rágd át magad az anyagokon és a gyakorlatokon. Igyekeztem mindent érthetően leírni, mégis előfordulhat, hogy egy logkai lépést kihagytam és ezért valami nem egyértelmű. Rövidebb, technikai kérdéseket emailben is feltehetsz, ha viszont valami hosszabb magyarázatra szorul, akkor érdemes a konzultációt kérned. Akkor sem az egészet, csak a felét, és felteheted az addig összegyűjtött kérédseidet. A konzultáció másik felét pedig felhasználhatod a megtanultak gyakorlására.

Mi van akkor, ha az utolsó pillanatban kiderül, hogy nem jó a lefoglalt konzultációs időpont?

Mivel a konzultációs lehetőségek száma korlátozott, gondolj arra, hogy a Te lefoglalt időpontod miatt valaki más nem tudott arra a napra konzultációt kérni és én is úgy alakítottam a többi konzultációt, hogy az általad lefoglalt időben Veled tudjak foglalkozni. Éppen ezért, ha a konzultáció előtti napon (a konzultációt megelőző 24 órában) mondod le a konzultációt, akkor a konzultációs lehetőséged elveszik, nem tehető át másik napra. Minden más esetben új időpontot tudsz foglalni.

Mi van akkor, ha technikai okokból hiúsul meg vagy szakad félbe az online konzultáció?

Az online konzultációk technikai feltétele minimum egy nagyon jó internet kapcsolat - lehetőleg vezetékes kapcsolat. A szóbeli gyakorláshoz szükséges, hogy el tudd olvasni a szituációt, és lásd a grafikonokat, ezért a mobiltelefonnál nagyobb képernyő lehet szükséges. Amennyiben a szolgáltató hibájából szakad meg vagy akadozik a kapcsolat (vihar, javítás, áramkimaradás stb) és ez bizonyatható, nyilván új időpontot fogsz kapni, így a konzultáció nem vész el.

Miért csak 1-2 hónapig elérhetőek a tréningek anyagai?

A szakmai nyelvvizsgára való felkészülés - amennyiben rendelkezel a megfelelő nyelvi alapokkal - nem tarthat 3-4 hónapnál tovább, mert azon túl a motivációd is elveszik. A tréningeket ennyi idő alatt el kell végezni, ha nem akarod a végtelenségig húzni a nyelvvizsga megszerzését.

Mi történik, ha kifutok az időből?

Amennyiben nem elég a tréningek eléréséhez rendelkezésre álló idő, a trnénigek hozzáférése megszűnik a számodra, és ha nem éltél a konzultációs lehetőségekkel, azokat is elveszíted. Külön díj ellenében lehetőséged van hosszabbítást kérni a tréningekhez.