Szintfelmérő

2.750 Ft

Ha bizonytalan vagy a szaknyelvi tudásodban és személyre szabott értékelést szeretnél egy vizsgáztató tanártól, akkor feltétlenül részt kell venned az online szintfelmérőn. Azt is megtudhatod, mitől lesz sikeres egy nyelvvizsga és hogyan tudsz célirányosan felkészülni rá. A szintfelmérőt ingyen veheted igénybe, ha március 31-ig regisztrálsz.

A szintfelmérőt azoknak javaslom, akik szeretnének felkészülni a Zöld Út vagy a Gazdálkodó B2-es üzleti nyelvvizsgára és már elkezdték a felkészülést, de nem tudják, jó irányba haladnak-e, vagy most kezdik a felkészülést, és nem tudják, hol álljanak neki.

Egy általad választott, előre egyeztetett időpontban, online találkozhatsz velem személyesen. A szintfelmérő folyamán a szóbeli vizsgához kapcsolódó témaköröket érintjük egy beszélgetés formájában - természetesen az adott idegen nyelven. A beszélgetés folyamán kiderül, hogy van-e elegendő nyelvtudásod ahhoz, hogy ezt a szaknyelvvel bővítsd, vagy még az általános nyelvismeretet kell megerősítened. A szintfelmérő időtartama 30 perc.

Néhány fontos dolog a szintfelmérő lebonyolításával kapcsolatban:

1. A szintfelmérő 30 percet vesz igénybe, melynek során kb. 15-20 percig szakmai témákról fogunk beszélgetni. A fennmaradó időben szóbeli értékelést kapsz a jelenlegi tudásodról.

2. Időpontot a Google naptárban tudsz foglalni, melyről emlékeztetőt kapsz. Válaszd ki a megfelelő időpontot és küldd el nekem emailben.

3. A szintfelmérőre nem kell különösen felkészülnöd, hiszen a pillanatnyi tudásodról szeretnél információt kapni.

4. A szintfelmérőt online, a zoom (igény szerint lehet skype is) felületén tartjuk.

5. A lefoglalt időpontod előtt győződj meg róla, hogy van-e stabil internetes kapcsolat a helyszínen.

6. Ha nincs az eszközödre telepítve a zoom, tedd meg minél előbb.

7. Rendes képernyő előtt ülj (ne telefon) mert ha valamilyen ábráról kell beszélned, jó, ha látod is.

8. Győződj meg előre arról, hogy a kép és a hang jól működik az eszközödön, esetleg használj fej- vagy fülhallgatót.

9. Ha van, írd össze előre a felkészüléssel kapcsolatos kérdéseidet.

10. Érkezz időben az online térbe, mert a 30 perc hamar lejár, csúszásra pedig sajnos nincs lehetőség.

A beszélgetés után abban is tudok tanácsot adni, hogy mely nyelvi ismeretet kell fejlesztened és ehhez melyik tréninget válaszd.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szintfelmérő” értékelése elsőként